Så bygger du ett unikt wordpress tema

casinopro template

Idag finns det otroligt många wordpress teman att välja bland och otroligt snygga dessutom men ibland vill man helt enkelt ha något som ingen annan har. Hur gör man då?

Vi hittade den här snygga hemsidan som byggt en egen unik design och frågade dom hur dom har gjort och anledningen till att det var den perfekta sajten till vår artikel är eftersom dom hade hittat ett väldigt enkelt sätt att skräddarsy hemsidor på.

Så det dom hade gjort här var att installera wordpress temat Genesis som är ett väldigt populärt wordpres iframe att jobba i eftersom den är enkel och bra seo optimerad.

Efter det installerade dom visual composer som är ett plugin som låter dig att bygga din hemsida i wordpress utan att behöva gå in i koden. Istället bygger du hemsidan i en så kallad front end miljö där du ser allt du gör.

Så dessa två kombinerade lätt den här snygga sajten som vi tipsade om ovanför att skapa en unik struktur så att designen blev unik och precis så som dom ville ha den.

Förutom detta så behövdes det inte mer säger den ansvariga administratören utan resten handlade helt enkelt om bild vilket var något dom köpte för en billig slant av en designer och själva upplägget av text och var allt skulle finnas.

Så om du vill bygga en unik hemsida i wordpress så behövs kanske inte en webbyrå som tar stora summor pengar av dig för att skräddarsy din hemsida, Istället kan du använda dig utav den här enkla tekniken som faktiskt är ett sätt även många webbyår jobbar på.